Bij HAK bent u aan het juiste adres voor uw mechanische onkruidbestrijding. Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onkruidbestrijding, bekijkt u dan rustig de informatie op deze website. Tevens kunt u via onze media pagina (‘downloads’) verschillende PDF-files terug vinden met meer informatie. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 079 – 593 13 07 of u kunt ons faxen op het nummer 079 – 593 11 64. Stelt u liever uw vraag per email? Stuurt u dan een bericht naar: info@HAKnl.com.

Dit is HAK

HAK ontwikkelt, produceert en vermarkt een breed assortiment schoffelmachines voor alle vlakveld en rugteelten.

Dit doet HAK

Onze passie voor schoffelen vertalen we in gebruiksvriendelijke schoffelmachines van ongeëvenaarde kwaliteit. Onze gebruikers zijn met name telers die hoge eisen stellen aan nauwkeurig schoffelen en het reduceren van wiedkosten.

Hoe doet HAK dat?

HAK komt graag bij haar gebruikers over de vloer, waar we samen kijken hoe het nog beter kan. Doordat we dit veel doen, weten we wat er speelt in de markt en waar de behoefte aan is. Veel van onze innovaties hebben wij dan ook te danken aan onze gebruikers.

HAK en innovatie.

HAK innoveert graag. Niet alleen met producten, maar ook in de processen daar omheen. Jaarlijks introduceren we minimaal één nieuw of sterk verbeterd product.

HAK denkt duurzaam.

Duurzaamheid is voor HAK geen trend. Het zit diepgeworteld in ons familiebedrijf om zuinig om te gaan met de grondstoffen die we verwerken en de hulpstoffen die we gebruiken. We reduceren onze afvalstromen tot een minimum, regenereren en hergebruiken wat we kunnen.

HAK en kwaliteit

HAK schoffelapparatuur wordt met de grootst mogelijke zorg geproduceerd en gecontroleerd. Wij gebruiken uitsluitend de beste basismaterialen voor onze producten.

HAK Advies

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoffelmachines kunnen wij u te allen tijde voorzien van een passend advies.

HAK heeft

Een totaalpakket op schoffelgebied en precies wat u zoekt.

HAK bedankt

HAK bedankt haar klanten voor hun vertrouwen, tips en inspiratie. Zonder klanten geen HAK. Het resultaat is de perfecte schoffelmachine met hoge nauwkeurigheid.

HAK schoffeltechniek.

Sinds 1917.

HAK is een geregistreerde merknaam van K.A. Havelaar & Zn, Moerkapelle.