Over Hak

Bij HAK bent u aan het juiste adres voor uw mechanische onkruidbestrijding.

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onkruidbestrijding, bekijkt u dan rustig de informatie op deze website. U vindt hier informatie over alle machines die wij leveren en over hun toepassingsmogelijkheden. U vindt ook video’s van machines en u ziet gebruikers vertellen over de ervaringen met hun HAK schoffelmachine. Via de pagina downloads kunt u verschillende PDF-bestanden downloaden met  meer informatie. En staat de machine die u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op, want schoffelmachines zijn maatwerk. En daar draaien wij onze hand niet voor om.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 079 – 593 13 07 of u kunt ons faxen op het nummer 079 – 593 11 64. Stelt u liever uw vraag per email? Stuurt u dan een bericht naar: info@HAKnl.com.

Dit is HAK
HAK ontwikkelt, produceert en vermarkt een breed assortiment schoffelmachines voor alle vlakveld- en ruggenteelten.

Dit doet HAK
Onze passie voor schoffelen vertalen we in gebruiksvriendelijke schoffelmachines van ongeëvenaarde kwaliteit. Onze gebruikers zijn met name telers die hoge eisen stellen aan nauwkeurig schoffelen en het reduceren van wiedkosten.

Hoe doet HAK dat?
HAK komt graag bij haar gebruikers over de vloer, waar we samen kijken hoe het nog beter kan. Doordat we dit veel doen, weten we wat er speelt in de markt en waar de behoefte aan is. Veel van onze innovaties hebben wij dan ook te danken aan onze gebruikers.

HAK en innovatie
HAK innoveert graag. Niet alleen met producten, maar ook in de processen daar omheen. Jaarlijks introduceren we minimaal één nieuw of sterk verbeterd product.

HAK denkt duurzaam
Duurzaamheid is voor HAK geen trend. Het zit diepgeworteld in ons familiebedrijf om zuinig om te gaan met de grondstoffen die we verwerken en de hulpstoffen die we gebruiken. We reduceren onze afvalstromen tot een minimum, regenereren en hergebruiken wat we kunnen.

HAK en kwaliteit
HAK schoffelapparatuur wordt met de grootst mogelijke zorg geproduceerd en gecontroleerd. Wij gebruiken uitsluitend de beste basismaterialen voor onze producten.

HAK adviseert
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoffelmachines kunnen wij u te allen tijde voorzien van een passend advies.

HAK denkt totaal
HAK levert een totaalpakket op schoffelgebied. Dat is precies wat u zoekt.

HAK bedankt
HAK bedankt haar klanten voor hun vertrouwen, tips en inspiratie. Zonder klanten geen HAK. Het resultaat is de perfecte schoffelmachine met hoge nauwkeurigheid.

HAK schoffeltechniek. Sinds 1917.

HAK is een geregistreerde merknaam van K.A. Havelaar & Zn, Moerkapelle.