Nieuws

Dit is de nieuwe website van HAK!

Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een nieuwe website voor onze Hak schoffelmachines. U vindt er alle informatie over de verschillende uitvoeringen, de eigenschappen en toepassingen. Daarnaast hebbel we veel nieuwe foto’s toegevoegd van de machines in het werk en van de werktuigen die leverbaar zijn. Die werktuigen kunt u trouwens heel gemakkelijk… Read more »

Onderdelen en werktuigen bestellen via onze webshop!

Voor alle HAK schoffelmachines kunt u nu onderdelen en werktuigen online bestellen via onze webshop HAKParts.com. U vindt er alle slijtdelen zoals schoffelmessen, maar ook allerlei extra werktuigen als vingerwieders, rijeneggen en sporenwissers. Neem eens een kijkje en probeer hoe eenvoudig het werkt! Dan doen wij ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te… Read more »

HAK is verhuisd naar Bleiswijk!

Onze adresgegevens zijn: Spectrumlaan 11 2665 NM BLEISWIJK Tel 079 593 1307 In Bleiswijk hebben we een modern, representatief en efficiënt pand gebouwd met een bedrijfshal van 1500 m2 en 500 m2 multifunctionele kantoorruimte/showroom verdeeld over twee verdiepingen. Bijzonder aan ons pand is vooral het duurzame, energiezuinige karakter. Het pand is voorzien van ledverlichting, alles… Read more »

De HAK LTC1 werktuigdrager

De HAK LTC1 werktuigdrager is speciaal ontwikkeld voor kleinschalige akker- en tuinbouwbedrijven. De modulaire werktuigdrager is vooral geschikt voor mechanische onkruidbestrijding in rijen- en beddenteelt. HAK heeft het instapmodel zeer scherp geprijsd, maar biedt veeleisende telers tal van opties die de werktuigdrager nog multifunctioneler en rendabeler maken. Ergonomie standaard Door het schuin aflopende frame heeft… Read more »