Uitbreidingen

Aanaardhulpstuk
Door gebruik te maken van het HAK aanaardhulpstuk kan in één werkgang geschoffeld en aangeaard worden. Het aanaardhulpstuk wordt gemonteerd aan de schoffelsteel en is zowel in diepte als in breedte verstelbaar.

Hierdoor is het HAK aanaardhulpstuk in staat om onder alle omstandigheden de juiste hoeveelheid grond op de juiste plaats te krijgen, zonder vol te lopen of te stropen. HAK levert het aanaardhulpstuk in diverse uitvoeringen en afmetingen.

Rijeneg
HAK rijeneggen woelen de grond van de wortel van het onkruid nadat deze zijn afgesneden door een HAK schoffelmes. Onkruid zal hierdoor snel uitdrogen. Ook klein kiemend onkruid wordt geroerd, waardoor deze vertraagt in de groei. Met de HAK rijeneg kan ook kiemend onkruid op de rug bestreden worden. De rijeneg is voorzien van in breedte verstelbare tanden en de druk is regelbaar middels een stelgewicht. Hak levert de rijeneggen in meerdere uitvoeringen en bevestigingen, afhankelijk van toepassing en rijafstand. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Rijeneggen-torsiewiedtanden-M

Rijeneg met torsiewiedtanden
HAK rijeggen zijn ook leverbaar met torsiewiedtanden. Deze zijn geschikt voor gebruik in lichte grondsoorten.

Diverse werktuigen
HAK fabriceert nog diverse andere werktuigen voor de boomteelt,  zoals grondtransportbakken, ondergrondwoelers, transportwagens, etc.

Al deze werktuigen en hulpstukken bestelt u snel en makkelijk via onze WEBSHOP